műgyanta padló

Műgyanta padló Mivel a járófelületek minden ipari és lakossági épületnél a leginkább igénybevett épületrészek, igen lényeges a megfelelő padlótípus kiválasztása. Cégünk kiváló minőségű műgyanta burkolóanyagokat forgalmaz, illetve alkalmazza ezen termékeket a kivitelezési munkák során.

Mi az a műgyanta padló?

A műgyanta egy többrétegű, általában kétkomponensű padló burkolati rendszer, amelyet öntött padlónak is szoktak nevezni. Az eljárás lényege, hogy a hordozó felületre a gyanta folyékony halmazállapotban, öntéssel kerül fel, majd a szükséges kötési idő után szilárdul meg. Ennek köszönhetően a műgyanta segítségével hézagmentes, egységes, tökéletesen vízszintes és egybefüggő, sima felületet kapunk.

A műgyanta burkolat főbb jellemzői

A műgyanta padló leggyakoribb felhasználási területei

Ennek a sokoldalú burkolattípusnak alkalmazási területétől függően felmerülhetnek speciális igények, amelyeknek megfelelően kell kiválasztani a használni kívánt anyagokat, anyagkeverékeket:

Műgyanta burkolat készítése

A műgyanta padló alkalmazása során több lépés is szükséges lehet a megfelelő minőség eléréshez. Hogy az alábbiakból mely lépések kerülnek megvalósításra, a függ a Megrendelő elvárásaitól, a területi adottságoktól, valamint a műgyanta típusától is:

Előkészítés, felülettisztítás, alapozás, felületkiegyenlítés, glettelés, csúszásmentesítés, fedőréteg felvitel.

Tekintse meg termékkínálatunkat! Amennyiben kérdése vagy speciális igénye merülne fel a műgyanta burkolatokkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal – szakszerű válaszokkal és tanácsokkal segítünk a megfelelő anyagok kiválasztásában és az alkalmazással kapcsolatos feladatokban.